flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУДОВІ ОХОРОНЦІ ПРИКАРПАТТЯ ПІДСУМУВАЛИ РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА СІЧЕНЬ 2022 РОКУ

03 лютого 2022, 09:10

3 лютого у територіальному управлінні Служби судової охорони у Івано-Франківській області відбулась підсумкова нарада щодо результатів службової діяльності структурних підрозділів управління за січень, вирішення проблемних питань та постановка завдань на наступний місяць.

Нарада проходила під головуванням начальника територіального управління полковника Служби судової охорони Андрія Маланія, а розпочалась вона з приємних моментів – відбулося представлення нового заступника начальника управління (зі служби). Ним став полковник Служби судової охорони Дмитро Таргонін, який до цього обіймав посаду начальника відділу організації охорони та підтримання громадського порядку. Крім того, 9 співробітникам управління присвоєно чергові спеціальні звання середнього складу.

Після урочистої частини начальники відділів та служб управління прозвітували перед начальником про результати діяльності по кожному напрямку.

Під час зборів розглянули основні аспекти роботи окремих структурних підрозділів за місяць, результати перевірок несення служби на пунктах пропуску в судових установах, організацію службової діяльності з матеріально-технічного, медичного, психологічного забезпечення, організаційно-штатну роботу, а також питань з професійної підготовки співробітників Служби.