flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У СЛУЖБІ СУДОВОЇ ОХОРОНИ ПРИКАРПАТТЯ РОЗПОЧАТО НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

01 лютого 2022, 09:08

1 лютого на території територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області відбулися урочистості з нагоди початку нового навчального року, за участю керівництва та особового складу територіального управління.

Традиційно захід розпочався із церемонії підняття прапора України під супровід Державного Гімну.

З вітальним словом виступив начальник управління полковник Служби судової охорони Андрій Маланій, який зазначив: «Заняття особового складу є невід’ємною та важливою частиною службової діяльності співробітників, удосконалення ними професійних навичок, підвищення методичного та практичного рівня, що забезпечує якісне виконання службових обов’язків», а також заохотив докласти ще більше зусиль і показати відмінні результати у 2022 році.

На завершення урочистостей, отець Юрій з Храму «ВСІХ СВЯТИХ ЗЕМЛІ УКРАЇНСЬКОЇ» ПЦУ поблагословив і окропив святою водою судових охоронців.

Після чого було проведено стройовий огляд співробітників судової охорони для перевірки їх зовнішнього вигляду та наявності всіх елементів однострою.

Крім того, цього дня співробітники, вперше прийняті на службу, приступили до опрацювання першої лекції на платформі для дистанційного навчання співробітників Google Classroom.