flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОХОРОНЦІ ФЕМІДИ ПРИКАРПАТТЯ ПІДБИЛИ ПІДСУМКИ РОБОТИ ЗА 10 МІСЯЦІВ

03 листопада 2021, 08:52

3 листопада у робочому порядку очільник територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області Андрій Маланій спільно із заступниками начальника та керівниками структурних підрозділів провів підбиття підсумків результатів роботи за 10 місяців поточного року.

Під час наради начальник управління у своєму виступі проаналізував результати роботи, ефективність виконання завдань за кожним напрямком діяльності та обговорив здобутки Управління.

За цей період забезпечено безпеку громадян та працівників органів та установ системи правосуддя, які перебувають під охороною територіального управління, на близько 108 тисяч судових справ, такі установи відвідали понад 203 тисячі громадян, співробітниками Управління судової охорони було обмежено допуск до судових установ 1513 відвідувачам, із яких 1483 – не являлися учасниками судових процесів, а 30 мали ознаки респіраторних захворювань.

Судовими охоронцями виявлено майже 400 одиниць ножів та інших колюче-ріжучих предметів, а також близько 100 одиниць заборонених предметів (газових балончиків, електрошокових пристроїв, набоїв, вогнепальної та травматичної зброї), а також виявлено 1 факт спроби пронесення в судову установу наркотичних речовин.

Крім того, цього дня проведено спільну нараду у режимі конференц-зв’язку за участі начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області Оксани Рибак, голів судів та керівників апаратів.

Під час даного заходу було додатково обговорено питання стосовно проведення ретельної перевірки стану безпеки електричних мереж, побутових приладів та комп’ютерної техніки на об’єктах охорони; встановлення турнікетів в тих судових установах області, які ними не обладнані; надання інформації співробітникам Служби судової охорони Прикарпаття щодо розгляду резонансних справ та справ, які потребують посилення служби, а також незапланованих судових засідань на вихідні дні (санкцій).

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!