flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУДОВІ ОХОРОНИ ПРИКАРПАТТЯ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В СЕМІНАРІ З ПРАКТИЧНОЇ СТРІЛЬБИ ТА ОСНОВ СПОРТИВНОГО І ЗБРОЙОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ

23 жовтня 2021, 08:49

23 жовтня співробітники територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області прийняли участь у семінарі, до якого долучилось більше 50 стрілецьких спортсменів.

Семінар проводив віце-президент Федерації практичної стрільби України, майстер спорту України з практичної стрільби Владислав Збаранський на платформі спортивно-стрілецького клубу «Тактичні Мультфільми».

Даний захід проводився за повністю оновленою програмою та охоплював всі питання, пов'язані з офіційним спортом та участю у змаганнях. Метою семінару стала підготовка спортсменів ФПСУ безпечному та вмілому користуванню вогнепальною зброєю, а також розвиток та вдосконалення культури поводженню зі зброєю, популяризація, забезпечення та сприяння зростанню масовості практичної стрільби як виду спорту на Прикарпатті та в Україні загалом.

За результатами проведеного семінару учасники отримали іменні сертифікати встановленого зразка та з внесенням відповідного запису до книжки спортсмена Федерації практичної стрільби України ФПСУ.

Судові охоронці області неодноразово підкреслювали свої вміння та активно розвивали стрілецькі дисципліни. Так, згадуючи 14 жовтня, в День Покрови, День Захисників та Захисниць України, День Українського козацтва вони вибороли 4-е командне місце серед 30 команд у першому турнірі на кубок області із стрільб у трьох дисциплінах серед учасників АТО/ООС на СВД Легіон.

Ми створюємо історію успіху і стаємо прикладом для інших державних та правоохоронних органів як в Україні, так і за кордоном.

Професійність, пильність, безпека правосуддя!