flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВПЕРШЕ У СУДОВИХ ОХОРОНЦІВ ПРИКАРПАТТЯ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

20 жовтня 2021, 08:48

20 жовтня, на день відкритих дверей Служби судової охорони Прикарпаття завітали учні 9-11 класів Підліського ліцею Загвіздянської територіальної громади.

Програма дня, як завжди, була насиченою і цікавою. Дітям продемонстрували бронежилети, захисні шоломи, браслети ручні, щити та розповіли про їх призначення і порядок застосування. Все це ліцеїсти могли потримати в руках та приміряти. Також вони мали можливість ознайомитися з різними напрямами роботи територіального управління, в тому числі чергової частини, відділу по роботі з персоналом, відділу матеріально-технічного забезпечення, медичної служби, тощо.

По обличчям дітей було видно, що все побачене їх дуже захопило і вони ділилися між собою нескінченними враженнями.

На знак вдячності вчителі та ліцеїсти вручили подяку територіальному управлінні Служби судової охорони у Івано-Франківській області за співпрацю у вихованні учнівської молоді в кращих традиціях патріотизму та розбудови нашої держави, а також образ Пресвятої Богородиці яка завжди оберігає нас.

Сподіваємося в майбутньому хтось із них поповнить лави Служби судової охорони, такі заходи будуть в подальшому проводитись відповідно до принципів прозорості та відкритості.

Захищене правосуддя - захищена держава!