flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЗАХИСНИК ТА ЗАХИСНИЦЯ – ТІ, ХТО ЗАХИЩАЮТЬ, ОБОРОНЯЮТЬ, ОХОРОНЯЮТЬ

13 жовтня 2021, 08:39

Напередодні 14 жовтня, коли ми відзначаємо три величних свята ‒ Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисників та захисниць України - свято вдячності всім, хто захищав і захищає нашу рідну землю.

Безумовно, ця визначна дата навічно увійшла в історію молодої держави, золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті українського народу.

В цей день хвилиною мовчання вшановують пам’ять військовослужбовців, земляків, загиблих на полі бою, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє життя заради захисту держави.

Сьогодні, 13 жовтня, відбулись урочисті заходи щодо відзначення Дня захисників та захисниць України.

З вітальним словом до співробітників Служби звернувся начальник Територіального управління Служби судової охорони полковник Андрій Маланій, після чого нагородив співробітників подяками та грамотами Служби судової охорони за плідну працю, досягнення високих показників у професійній діяльності, сумлінне виконання службових обов’язків.

Також по запрошенню з цієї нагоди керівництво територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області відзначило військовослужбовців військової частини № 1241, а також подякувало керівництву та колективу військової частини за тісну взаємодію, підтримку та їх нелегку щоденну працю на благо Українського народу.

Від щирого серця бажаємо колегам міцного здоров’я, добробуту, процвітання і мирного неба над головою.