flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУДОВІ ОХОРОНЦІ ПРИКАРПАТТЯ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У ВЕБІНАРІ «ГЕНДЕРНИЙ АУДИТ ДЛЯ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ»

30 вересня 2021, 08:28

30 вересня відбувся онлайн вебінар на тему «Гендерний аудит для державних установ», який організували Львівське регіональне представництво Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в України (КМЄС) спільно з громадською організацію Центр «Жіночі Перспективи».

До участі в заході приєднались співробітники територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області та представники прокуратури, правоохоронних органів та органів судової влади.

Основною метою вебінару було ознайомлення учасників з поняттям гендерного аудиту, його інструментів та перевагами. Також гендерною експерткою та співзасновницею Центру «Жіночі Перспективи» Мартою Чумало було висвітлено питання практичного застосування гендерного аудиту у діяльності органів державної влади.

Всі учасники даного заходу почерпнули для себе та для виконання службових обов’язків з питань, що стосуються гендерного аудиту, значну кількість корисної інформації, а також обмінялись думками з даного приводу.