flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОХОРОНЦІ ФЕМІДИ СПІЛЬНО З СУДОВОЮ ВЛАДОЮ ТА ОБ’ЄКТАМИ ВЗАЄМОДІЇ СІЛИ ЗА КРУГЛИЙ СТІЛ У РЕЖИМІ ОНЛАЙН

30 вересня 2021, 08:24

30 вересня відбувся круглий стіл у онлайн форматі на тему «Взаємодія під час обрання підозрюваним, обвинуваченим (підсудним) запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», яке організувало територіальне управління Служби судової охорони Прикарпаття.

У засіданні круглого столу взяли участь представники ГУНП в Івано-Франківській області, начальники районних управлінь, відділів та відділень поліції ГУНП в Івано-Франківській області, в/ч 1241 Національної гвардії України, ДУ «Івано-Франківська установа виконання покарань (№12)», керівник апарату апеляційного суду Івано-Франківської області, керівники апаратів міськрайонних судів області.

Обговорення модерували начальник ТУ ДСА України в Івано-Франківській області Оксана Рибак та начальник територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області полковник Служби судової охорони Андрій Маланій.

Увагу присутніх акцентували на алгоритмі дій щодо обміну інформацією при розгляді судових справ, на які, згідно ухвал суду про примусовий привід, доставляються обвинувачені.

Також було розглянуто зміст діяльності Служби судової охорони стосовно забезпечення та підтримання громадського порядку на об’єктах охорони.

Лише тісна співпраця із суб’єктами взаємодії може бути основою ефективної роботи Служби судової охорони.