flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НАЛЕЖНА ВЗАЄМОДІЯ: СУДОВІ ОХОРОНЦІ ЗУСТРІЛИСЯ З ПРАВООХОРОНЦЯМИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА

15 вересня 2021, 08:23

15 вересня в приміщенні територіального управління Служби судової охорони в Івано-Франківській області відбулася робоча зустріч начальника Служби судової охорони Прикарпаття Андрія Маланія з новопризначеним начальником Івано-Франківського районного управління поліції Петром Міровським.

Участь у заході також взяли заступник начальника Управління Служби судової охорони Роман Шеленко, начальник відділу організації охорони та підтримання громадського порядку Дмитро Таргонін, начальник відділу оперативно-чергової служби Богдан Козенко та заступник начальника Івано-Франківського районного управління поліції Леонід Гончарук.

Під час наради сторонами визначено пріоритетні напрямки співпраці та обговорено спільні питання, що стосуються безпеки у судових установах районних центрів, які територіально знаходяться в обслуговуванні Івано-Франківського районного управління поліції.

Особливий акцент поставлено на алгоритмі спільних дій підрозділів судової охорони та поліції щодо забезпечення охорони приміщень судів у разі вчинення правопорушень, їх припинення, а також стосовно забезпечення безпеки під час конвоювання осіб, взятих під варту, до районних судових установ, що охороняються співробітниками Служби.

Було також обговорено питання стосовно вжиття своєчасних заходів реагування в разі ускладнення обстановки під час розгляду судових справ, які викликають значний суспільний резонанс, а також про взаємодію конвойних нарядів та нарядів співробітників Служби судової охорони в залах судових засідань під час розгляду таких справ.

Не залишилась поза увагою комунікація між черговими частинами територіального управління Служби судової охорони та поліції, з метою забезпечення оперативної передачі інформації та реагування на надзвичайні (нештатні) ситуації.