flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НЕЗАБУТНЄ СІМЕЙНЕ СВЯТО - ДЕНЬ РОДИНИ У ТЕРИТОРІАЛЬНОМУ УПРАВЛІННІ СЛУЖБИ СУДОВОЇ ОХОРОНИ ПРИКАРПАТТЯ

11 вересня 2021, 08:21

За доброю традицією на початку вересня кожного року співробітники територіальних управлінь Служби судової охорони організовують та проводять День родини.

Традиції, як безцінний скарб, що передається від покоління до покоління у кожного народу та кожної родини. Вони привертають свою увагу як звичайними сімейними вечерями, так і неординарними захопленнями та вподобаннями.

За сприяння профспілкової організації Територіального управління минулих вихідних в одну дружню родину об'єдналися співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області. Проведення таких заходів завжди сприяє об'єднанню колективу та покращенню мікроклімату в сім’ях.

Зібралися в наймальовничішому місці Прикарпаття - на Полонині Перці, що в селі Яблуниця, яка являється унікальним та найбільш відвідуваним туристичним об'єктом.

З великим задоволенням діти та їх батьки - співробітники Служби разом провели пізнавально - розважальний відпочинок. Для дорослих була організована екскурсія про історію Полонини Перці, а от малеча із зацікавленістю проходила квести.

Моменти, проведені з сім'єю, у житті кожного з нас одні з найцінніші. Саме тому важливо їх примножувати, адже саме рідні підтримують нас у всіх починаннях, надихають й мотивують ставати кращими!