flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судова охорона Прикарпаття привітали першокласників та першокурсників із Днем знань

01 вересня 2021, 13:08

1 вересня - дуже хвилюючий день для школярів та студентів. Найбільше переживають діти-першокласники та їхні батьки. Хтось з радістю зустрічає цей день, а хтось сумує про літо, що минуло. Проте залишитись байдужим до цієї дати неможливо.

Саме тому, на свято Першого дзвоника до Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею №1 завітав начальник управління судової охорони Прикарпаття полковник Служби судової охорони Андрій Маланій. Директор ліцею Наталя Кішка обрала формат святкування першого дзвоника лише для першокурсників. Під час урочистостей керівник управління виступив з вітальною промовою та побажаннями любити рідну мову і землю, поважати працю і знання.

Також по запрошенню очільника Загвіздянського ОТГ Володимира Ружанського на урочистості з нагоди відзначення свята Першого дзвоника у Підліський ліцей завітав заступник начальника територіального управління Служби судової охорони Прикарпаття Роман Шеленко, який звернувся з привітальним словом до дітей, їхніх батьків та педагогічного колективу.