flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівництво територіального управління Служби судової охорони Прикарпаття привітало працівників Територіального управління Державної судової адміністрації області

30 серпня 2021, 13:06

29 серпня 2002 року прийнято історичне рішення – Указом Президента України утворено Державну судову адміністрацію України.

В день святкування, начальник територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області Андрій Маланій та заступник начальника Роман Шеленко зустрілись з начальницею територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області Оксаною Рибак.

Під час зустрічі Андрій Маланій від імені територіального управління й від себе особисто привітав працівників Державної судової адміністрації області з Днем створення Державної судової адміністрації України, висловив вдячність за вагомий внесок у становлення та розвиток Служби судової охорони Прикарпаття.

Очільниці територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області Оксані Рибак за плідне співробітництво зі Службою, активну участь у заходах та особистий внесок у формування та розвиток територіального управління Служби судової охорони Прикарпаття, а також за сприяння у забезпеченні громадського порядку у судових установах було вручено пам'ятну відзнаку Служби судової охорони – нагрудний знак “За співпрацю”.

Судові охоронці вдячні всьому колективу та керівництву Державної судової адміністрації України та її територіальних управлінь за щоденну сумлінну працю, високий професіоналізм, згуртованість, ініціативність та відданість своїй справі.

Служба судової охорони – завжди на варті правосуддя!