flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Герої не вмирають - вмирають вороги!

29 серпня 2021, 13:05

29 серпня, в Івано-Франківську відбулося вшанування пам'яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Територіальне управління Служби судової охорони в Івано-Франківській області долучилося до заходів, присвячених вшануванню пам'яті героїв, які загинули 29 серпня 2014 року в страшній Іловайській трагедії.

У Катедральному соборі Святого Воскресіння в Івано-Франківську сьогодні відправили Божественну літургію присвячену вшануванню героїв Іловайська. Звідти пам‘ятною ходою учасники АТО/ООС міста та області, сім’ї загиблих, волонтери, небайдужі франківці та мешканці Прикарпаття пройшлись ходою по вулиці Незалежності до Меморіального скверу, де було відкрито пам'ятник полеглим учасникам бойових дій на сході нашої держави.

Іловайська трагедія - чорна сторінка російсько-української війни, яка залишила смутний відбиток в нашій історії. Ми крізь віки пам‘ятатимемо жертви, які поніс український народ, щоб уберегти мир і спокій на рідній землі. Пам'ять про наше героїчне далеке й близьке минуле є важливим елементом національної свідомості, бо вона об'єднує і мобілізує українців.

Тож пам'ятаймо про наших полеглих Героїв, які допомагають нам тримати прапор свободи!

Слава героям України!

Слава Україні!