flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Прикарпатті судова охорона вшанували пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави

29 серпня 2021, 13:03

Керівництво територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області віддати шану родинам загиблих, та хвилиною мовчання вшанували Героїв в «Алеї слави», де поклали квіти до їхніх могил та спільно зі священнослужителем помолилися за упокій їхніх душ.

День пам’яті захисників – офіційно відзначається наприкінці серпня. Але пам’ятати про жертву наших побратимів і бути гідними їх імен варто кожного дня.

Під час збройних протистоянь у полях серед жовтих соняхів Україна втратила найбільшу кількість захисників.

29 серпня в Україні вшановують полеглих Героїв. Саме в цей день під час виходу сил АТО у 2014 році на східних рубежах нашої держави відбулися одні із найтрагічніших подій в історії України – бої під містом Іловайськ Донецької області.

Історія нашої країни пронизана збройною боротьбою українців за свою свободу і незалежність. Ця боротьба загартувала Україну, зробила її сильною та впевненою, але натомість забрала найцінніше – життя тисяч її синів і доньок.

Територіальне управління Служби судової охорони Прикарпаття пам’ятаємо кожного, хто ціною власного життя захищав свою державу.

Ми ніколи не забудемо наших героїв!

Герої не вмирають, поки жива про них пам’ять.

Пам’ятаємо…..