flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці провели урочистості з нагоди відзначення дня Державного Прапора та Незалежності України, які традиційно відзначаються 23 та 24 серпня

20 серпня 2021, 12:56

Ще, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Історичні умови складалися так, що на наших землях постійно панували інші народи-сусіди. Та попри все, наші співвітчизники, віками боролися за свою свободу і лише нинішнє покоління - наші сучасники у 1991 році вибороли її.

Безумовно, ця визначна дата навічно увійшла в історію молодої держави, золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпила його вікові, демократичні прагнення, до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

І вже цьогоріч - ми з особливим почестями відзначаємо 30-ий День народження України, гасло якого «Ти у мене єдина».

Аби гідно відзначити дві знакові дати територіальне управління Прикарпаття провело урочистості заходи.

На яких були присутні представники місцевого самоврядування та державних органів, а саме : мер міста Івано-Франківськ Руслан Марцінків, радник міського голови Назар Кішак, директор Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею Наталія Кішка, генеральний директор ДП ВО «КАРПАТИ», голова Загвіздянської ОТГ Володимир Ружанський, заступник начальника відділу-начальник кадрів УФЗ Держспецзвязку у місті Івано-Франківську Роман Данилів.

З вітальним словом до співробітників Служби звернувся начальник Територіального управління Служби судової охорони полковник Андрій Маланій, та наголосив що «День незалежності України – чудова нагода для жителів нашої області та й усіх українців засвідчити свою любов до рідного краю, до держави!»

Після чого нагородив співробітників подяками та грамотами Служби судової охорони за плідну працю, досягнення високих показників у професійній діяльності, сумлінне виконання службових обов’язків.