flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Меморандум, партнерство, співпраця

18 серпня 2021, 12:54

Представники територіального управління Служби судової охорони в Івано-Франківській області взяли участь у Форумі ММА 2021 «Ефективність змішаних бойових мистецтв», організований Українською федерацією змішаних бойових мистецтв UF MMA.

Головною подією зустрічі стало підписання Меморандуму про партнерство та співпрацю між Територіальним управлінням Служби судової охорони в Івано-Франківській області та Українською федерацією змішаних бойових мистецтв UF MMA. Ця угода закріплює взаємодію та партнерські відносини, підкреслює зацікавленість сторін у подальшому зміцненні співробітництва.

Під час форуму разом з присутніми головами осередків федерації обговорили коло питань, що полегшить проведення змагань зі змішаних бойових мистецтв, постійними учасниками яких є спортсмени територіального управління. Про це у своєму виступі «Діяльність територіального управління Служби судової охорони в Івано-Франківській області у розвитку змішаних бойових мистецтв» розповів на форумі Андрій Маланій - начальник територіального управління Служби судової охорони в Івано-Франківській області.

Загалом, судові охоронці гідно проявляють себе на чемпіонатах, турнірах та змаганнях з ММА. Підтвердженням цього є минулорічна перемога технічним нокаутом та отримана відзнака за найкращий бій в Чемпіонаті зі змішаних бойових мистецтв серед військовослужбовців ARMY MMA. Також свою вправність і спортивні вміння працівники Служби судової охорони нашого краю продемонстрували на турнірі присвяченому 24-річчю одному із міських вищих навчальних закладів - УКД. Спортсмени позмагалися за титул «Володаря Корони» і гідно показали свої вміння з рукопашного бою та боксу, в результаті чого здобули значний практичний спортивний досвід.

Для Територіального управління Служби судової охорони в Івано-Франківській області заняття змішаними бойовими мистецтвами є важливим чинником розвитку охоронців ФЕМІДИ. Адже серед співробітників Служби судової охорони нашої області більше чотирьох десятків ветеранів АТО та ООС, яким даний вид спорту допоміг повернутись до мирного життя, реалізуватись та здобувати значні досягнення у спортивній кар‘єрі.

Форум ММА 2021 - визначна подія як для Української федерції змішаних бойових мистецтв UF MMA, так і для Служби судової охорони Прикарпаття зокрема. Наша спільна мета: підтримувати заходи та ініціативи, пов‘язані з активною соціальною діяльністю захисників України.