flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Налагоджують ефективну взаємодію судові охоронців Прикарпаття з ДУ «Івано-Франківська установа виконання покарань (№12)»

28 липня 2021, 08:43

28 липня відбулася робоча зустріч командування Територіального управління Служби судової охорони Прикарпаття з представниками Івано-Франківської установи виконання покарань (№12) щодо налагодження ефективної взаємодії з метою забезпечення безпеки правосуддя.

Варто зазначити, що це не перша зустріч керівництва охоронців Феміди.

Під час наради обговорили спільні питання, що стосуються безпеки в судах та судових установах області. Зокрема, було зосереджено увагу на питанні обміну інформацією між черговими частинами щодо осіб, які схильні вчиняти протиправні дії, а також тих, які конвоюються до судових установ області з УВП (№12) та можуть спричиняти шкоду собі чи оточуючим.

Також учасники зустрічі обговорили спільні тренування співробітників обох відомств, які сприятимуть підвищенню професійного рівня судових охоронців.

Усі учасники зустрічі розуміють важливість ефективної протидії порушенням громадського порядку, в тому числі й в судових установах, тому спілкування було максимально плідним та ефективним.