flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

❗СПЕЦІАЛЬНІ НАВЧАННЯ❗ Івано-Франківська МАРС рятувала управління Служби судової охорони Прикарпаття від пожежі

20 квітня 2021, 15:11

20 квітня у територіальному управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області відбулися спеціальні навчання з пожежогасіння. Рятувати приміщення судових вартових прибули працівники комунальної установи "Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба".

Навчання включали у себе практичне відпрацювання наступних заходів:

☎ налагодження зв’язку та узгодження дій між рятувальниками і черговою службою територіального управління;

📢 організація евакуації всіх людей з адміністративного приміщення у випадку пожежі;

👩‍⚕️ алгоритм дій співробітників медичної служби зі спасіння потерпілої особи та надання першої домедичної допомоги;

💧 ліквідація пожежі.

Працівники міської аварійно-рятувальної служби також провели теоретичну лекцію щодо використання первинних засобів для пожежогасіння, після чого дозволили співробітникам Служби судової охорони Франківщини спробувати самостійно загасити локальні загорання за допомогою вогнегасників та потужного струменю води зі спеціального пожежного рукава 🧯🚒👩‍🚒

Всі дії співробітників та рятівників були вдало синхронізовані, завдяки чому спільними зусиллям вдалося «врятувати» увесь апарат управління та вчасно ліквідувати горіння. Сьогоднішні навчання були насиченими, динамічними і вкрай пізнавальними для судових охоронців. З кожним новим практичним відпрацюванням наші навички реагування на надзвичайні ситуації виходять на новий рівень, що допомагає нам щоразу впевненіше оберігати правосуддя у нашому регіоні.