flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Служби судової охорони разом з міським головою та працівниками відділу патронатної служби навели лад у парку «Молодіжний»

17 квітня 2021, 15:10

17 квітня співробітники територіального управління Служби судової охорони Прикарпаття долучилися до Всеукраїнської толоки у Івано-Франківську. Вони разом з міським головою Русланом Марцінківом та відділом патронатної служби працювали над покращенням благоустрою парку на Молодіжній. Разом зі своїми підлеглими участь у заході взяли начальник територіального управління Служби судової охорони Андрій Маланій та заступник начальника Роман Шеленко.

Цього дня у різних куточках міста відбувалися прибирання територій, висадка декоративних та плодових дерев, а також фарбування огороджень, стовпчиків та інших елементів, такими були плани Івано-Франківської міської ради на цьогорічну толоку.

У Службі судової охорони Франківщини дотримуються принципу, що турбота про довкілля та навколишнє середовище – це обов’язок кожного свідомого громадянина. Проведення подібних заходів, націлених на покращення екології, сприятиме не лише зміцненню здоров’я жителів, але й підвищенню рівня їх культури та відчуття відповідальності за чистоту нашого міста.

Івано-Франківськ молоде та перспективне місто, повне амбіційних, талановитих і цивілізованих людей. Спільними зусиллями вчора франківці наводили лад у дворах, парках і скверах, повертаючи місту барви після зимової сірості.

Толока відбулася також поруч з приміщенням територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області по вулиці Національної Гвардії. Співробітники та працівники прибирали прилеглі території, висаджували нові квіти, а також весело і з користю проводили час, підвищуючи наш командний дух.