flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Уже цілих два роки правосуддя знаходиться під надійною охороною Служби судової охорони!

02 квітня 2021, 14:57

Настав довгоочікуваний святковий день для всіх співробітників судової охорони! Сьогодні ми відзначаємо другу річницю створення Служби. 4 квітня для нас не просто дата, а той самий день, коли Вища рада правосуддя у 2019 році своїм рішенням привела на світ абсолютно новий державний орган в системі правосуддя.

Урочисті заходи на Прикарпатті розпочалися традиційно з підняття синьо-жовтого стягу під звуки та слова Державного гімну України. Першим з трибуни виступив начальник територіального управління Служби судової охорони Франківщини полковник Служби Андрій Маланій. Він привітав усіх співробітників з урочистою датою, подякував за відданість, відповідальне ставлення до служби і висловив сподівання, що й надалі Служба судової охорони буде розвиватися і йти вперед.

 «Ми з вами робимо надзвичайно важливу роботу: захищаємо суди, забезпечуємо громадський порядок в них та безпеку суддів і працівників апаратів. Все заради того, щоб судова гілка влади була по-справжньому незалежною та не піддавалася зовнішнім загрозам, а українці знаходили те істинне правосуддя, якого вони прагнуть», - з усмішкою промовив полковник Служби судової охорони Андрій Маланій.

У рамках цього урочистого заходу було заохочено кілька десятків співробітників. Свої відзнаки, грамоти та подяки підготували центральний орган управління Служби судової охорони, територіальне управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області, Івано-Франківська обласна державна адміністрація, суди, що знаходяться під охороною територіального управління Служби судової охорони Прикарпаття, військова частина Національної гвардії України № 1241 та управління стратегічних розслідувань Національної поліції України в Івано-Франківській області.

Сьогодні лунало багато привітань, побажань на майбутнє та просто щирих слів вдячності за нашу службу.  Надзвичайно приємно знати, що нашу працю шанують. Це важливо для кожного співробітника, який щодня йде до суду з однією метою: захищати людей та не допускати небезпечних ситуацій у приміщенні суду.