flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Забезпечення безперервної діяльності суду в умовах надзвичайних ситуацій»- тренінг для керівників апаратів судів Івано-Франківської області

05 червня 2019, 15:35

05 червня 2019 року в м. Івано-Франківську на базі Центру судової комунікації Івано-Франківської області проведений тренінг для керівників апаратів судів області з питань готовності до надзвичайних ситуацій та забезпечення безперервної діяльності суду, організований територіальним управлінням ДСА України в Івано-Франківській області спільно з українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи.

Відкрили захід вступним словом начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області Оксана Рибак, голова Івано-Франківського апеляційного суду Богдан Гриновецький, голова Івано-Франківського міського суду Тарас Антоняк, наголосивши на необхідності готовності судів працювати в умовах надзвичайних ситуацій. Координаторка з питань гендерної політики та судового адміністрування Проекту Людмила Чернявська розповіла про ініціативи проведення таких заходів та досягнення в цьому напрямку.

В якості тренерів виступили керівник апарату Івано-Франківського міського суду Володимир Оліяр, керівник апарату Івано-Франківського апеляційного суду Оксана Розвадовська та керівник апарату Тлумацького районного суду Леся Грабовецька.  

Програмою заходу було заплановано подання теоретичного матеріалу, зокрема представлення Типового плану забезпечення безперервної діяльності суду та Методичних рекомендації щодо безпеки в надзвичайних ситуаціях, розроблені ДСА України у співпраці з канадськими експертами. Також увагу учасників було зосереджено на практичному закріпленні тематичних питань, а саме розв’язку вправ та завдань.  

 

За результатами тренінгу усі учасники отримали сертифікати.