flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зміцнення потенціалу органів кримінальної юстиції України в боротьбі з торгівлею людьми

10 квітня 2019, 16:20

10-11 квітня 2019 року в місті Івано-Франківську Національна школа суддів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні проводить семінар для суддів місцевих загальних та апеляційних судів Івано-Франківської, Волинської, Закарпатської, Львівської та Рівненської областей  на тему: “Зміцнення потенціалу органів кримінальної юстиції України в боротьбі з торгівлею людьми”.

На семінар запрошено суддів, співробітників органів прокуратури, викладачів та науковців. Приймає участь у заході також начальник територіального управління Оксана Рибак.

У ході семінару учасники зосередять увагу на сучасних тенденціях вчинення злочинів торгівлі людьми, особливостях їх виявлення та документуванні відповідно до норм КПК України, а також міжнародного співробітництва під час кримінального провадження за фактами торгівлі людьми, проаналізують судову практику у таких кримінальних провадженнях тощо.

Нагадуємо, що в рамках підписаної угоди Національна школа суддів України співпрацює з  Міжнародною організацією з міграції, а  саме у підготовці суддів з питань особливостей розгляду кримінальних справ щодо злочинів, які пов’язані з торгівлею людьми.