flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено робочу зустріч щодо передачі приміщення Нацбанку в м.Івано-Франківську

28 лютого 2019, 16:04

За ініціативою ДСА України та сприяння Національного банку України 27 грудня 2018 року Кабінетом Міністрів України прийнято розпорядження про передачу адміністративної будівлі Національного банку України в м. Івано-Франківську по вул.Грушевського,32 до сфери управління ДСА України. Територіальне управління ДСА України в Івано-Франківській області визначено балансоутримувачем зазначеного приміщення.

Нa виконання вказаного розпорядження КМУ та наказу ДСА України  вiд 30.01.2019 року №97 за ініціативи начальника управління О. Рибак  28 лютого 2019 проведено робочу зустріч з представниками Регіонального відділення ФДМУ по Івано-Франківській області, Департаменту забезпечення діяльності Нацбанку України, а також  представниками орендарів.

Під час зустрічі обговорено організаційні заходи з приймання-передачі нерухомого майна,  укладення договорів оренди , належного обслуговування та використання за цільовим призначенням приміщення.

 https://www.kmu.gov.ua/ua/npas/deyakajna-u-m-ivano-frankivsku-shcho-zakriplene-na-pravi-gospodarskogo-vidannya-za-nacionalnim-bankom