flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено підсумки стану забезпечення місцевих загальних судів Івано-Франківської області.

01 лютого 2019, 15:11

01 лютого 2019 року о 10 годині у конференц залі Івано-Франківського апеляційного суду відбулася підсумкова нарада за участю голів та керівників апаратів місцевих загальних судів на тему: «Організаційне та фінансове забезпечення судів Івано-Франківської області в 2018 році. Планування роботи в 2019 році».

В нараді взяли участь: Богдан Гриновецький – голова Івано-Франківського апеляційного суду, Оксана Рибак – начальник територіального управління, Ігор Андрієчко – заступник начальника територіального управління, керівники структурних підрозділів територіального управління, голови та керівники апаратів місцевих загальних судів області.

Під час наради були обговорені питання фінансового та матеріально-технічного забезпечення судів, а також організаційного та кадрового забезпечення. Був проведений порівняльний аналіз організаційного та матеріального забезпечення місцевих загальних судів Івано-Франківської області за 2017-2018 роки. Кожен з керівників апаратів мав можливість виступити з інформацією про підсумки роботи суду за 2018 рік та планування на 2019 рік. Також були обговорені проблемні питання, які виникають в роботі суду, зокрема щодо впровадження «Електронного суду» та створення сприятливих умов для здійснення судочинства в умовах реформування.

По завершенні спільної наради висловилися слова подяки всім присутнім, а також працівникам апаратів судів за проведену роботу та розуміння.