flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ДСА України Зеновій Холоднюк відвідав Івано-Франківщину

22 квітня 2016, 18:30

             21-22 квітня 2016 року відвідав Івано-Франківщину з робочим візитом Голова Державної судової адміністрації України – Зеновій Холоднюк.

21 квітня 2016 року о 10 годині у Великому конференц-залі готелю «Станіславів» відбулася спільна нарада на тему: «Підсумки організаційного забезпечення судів Івано-Франківської області. Перспективи та розвиток судової гілки влади». В даному заході взяли участь: Голова ДСА України – Зеновій Холоднюк, начальник територіального управління – Оксана Рибак, Голова Апеляційного суду Івано-Франківської області – Богдан Гриновецький, Голова Івано-Франківського окружного адміністративного суду – Андрій Могила, Голова Господарського суду Івано-Франківськогої області – Марина Шіляк, голови і керівники апаратів місцевих загальних судів та працівники територіального управління.

За допомогою презентаційно-слайдових блоків усі присутні мали можливість наглядно ознайомитися та проаналізувати ситуацію в судах області, яка склалася за минулий рік та перший квартал 2016 року.

21 квітня 2016 року після спільної наради також відбулася зустріч Голови ДСА України – Зеновія Холоднюка та начальника територіального управління – Оксани Рибак з Головою Івано-Франківської ОДА – Олегом Гончаруком, щодо питань деяких приміщень окремих судів області.

22 квітня 2016 року Голова ДСА України – Зеновій Холоднюк відвідав територіальне управління, де особисто познайомився з колективом та надав відповіді на всі запитання працівників.

22 квітня 2016 року о 9 годині у Великому залі Івано-Франківського міського суду проведено семінар-обговорення на тему: «Актуальні проблеми судового адміністрування», на який було запрошено Голову ДСА України – Зеновія Холоднюка.

По завершенню заходу Голова ДСА України – Зеновій Холоднюк разом з начальником управління – Оксаною Рибак та Головою Апеляційного суду Івано-Франківської області – Богданом Гриновецьким, відвідали приміщення судів області, а саме: Тисменицький районний суд, Богородчанський районний суд та Коломийський міськрайонний суд.

В межах робочої поїздки Голова ДСА України на ряду з усіма зустрічами, нарадами та семінарами, зумів додати оптимізму та енергії всім працівникам судової гілки влади Івано-Франківщини.