flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася спільна нарада з головами та керівниками апаратів місцевих загальних судів щодо організаційного забезпечення судів

05 червня 2015, 15:32

  

5 червня 2015 року о 11год 30хв відбулася спільна нарада територіального управління з головами та керівниками апаратів місцевих загальних судів Івано-Франківської області. Також у нараді прийняв учать голова Апеляційного суду Івано-Франківської області – Богдан Гриновецький.

З вітальним словом звернувся Ігор Андрієчко – в.о. начальника територіального управління. У своєму виступі акцентував увагу на основних проблемних питаннях, які потребують спільного прийняття рішень. Запропонував поетапні кроки задля їх вирішення.

В якості доповідачів виступили: Володимир Сушко – завідувач сектору матеріально-технічного та господарського забезпечення, організації діяльності служби судових розпорядників та Вікторія Грицяк – начальник відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності.

Нарада проводилася за допомогою структурно-сформованих діаграм, які відображали якісні та кількісні показники роботи на ряду з порівняльним аналізом за попередній рік.

На даному заході обговорювалися питання організаційного забезпечення судів, питання матеріально-фінансового характеру, заходи щодо виготовлення, впорядкування, поновлення технічної та правоустановчої документації на будівлі, земельні ділянки, проводився аналіз роботи судів за останні 5 місяців, також жваво обговорювалися запитання, які виникали в учасників наради.

По завершенню були підведені підсумки та надані пропозиції і рекомендації щодо подальших напрямків оптимізації роботи судів, покращення технічного укріплення будівель, створення сприятливих умов для здійснення судочинства.