flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Впевненні кроки до проведення оцінювання судів області

11 лютого 2015, 14:27

 11 лютого 2015 року в Великому залі Івано-Франківського міського суду відбулася спільна нарада за участі голів та керівників апаратів судів області на тему «Оцінювання судів Івано-Франківської області в 2015 році».

В даному заході взяли участь виконувач обов’язків начальника управління – Ігор Андрієчко; президент БФ «ОРІЯНА» ГО «ЗАКОН І ПОРЯДОК» - Володимир Турчин; судді апеляційного Андрій Малєєв та Оксана Меленко; спеціаліст з комунікацій Людмила Безусова-Попович; помічник судді апеляційного суду – Любомира Бойко, працівники територіального управління, голови та керівники апаратів місцевих судів області.

Нарада розпочалась з хвилини мовчання в шанування пам'яті за загиблими Героями України.

З вітальним словом до присутніх звернувся Ігор Андрієчко, який наголосив на важливості даного оцінювання задля зміцнення авторитету судової гілки влади в суспільстві.

Далі слово було надано Володимиру Турчину, який зауважив необхідність подібних заходів як для судів, так і для користувачів судових послуг.

З порядком та специфікою оцінювання присутніх ознайомив Андрій Малєєв.

Учасники наради одностайно підтримали пропозицію проведення внутрішнього та зовнішнього опитування у всіх судах івано-Франківської області.

По завершені наради було вирішено створити робочі групи в судах та надати пропозиції щодо переліку питань в анкетах опитування.