flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведено підсумки організаційного забезпечення місцевих загальних судів за 9 місяців 2014 року

07 листопада 2014, 15:58

 07 листопада 2014 року в Великому залі Івано-Франківського міського суду відбулася спільна нарада за участю голів та керівників апаратів місцевих загальних судів області на тему «Підсумки організаційного забезпечення місцевих загальних судів області за 9 місяців 2014 року».

В даному заході взяли участь виконувач обов’язків начальника управління – Ігор Андрієчко, голова Апеляційного суду Івано–Франківської області - Богдан Гриновецький, керівники структурних підрозділів територіального управління, голови та керівники апаратів місцевих загальних судів області.

Нарада розпочалась з хвилини мовчання в шанування пам'яті за загиблими Героями України.

Для наглядного сприйняття, даний захід було презентовано у вигляді діаграм.

З вступним словом до присутніх звернувся Ігор Андрієчко, який наголосив на основні аспекти, які слід враховувати в роботі задля зміцнення авторитету судової гілки влади.

Голова апеляційного суду Богдан Гриновецький звернув увагу головам місцевих загальних судів на суворе дотримання суддями процесуальних строків при розгляді справ.

Відповідно до порядку денного, Вікторія Грицяк - начальник відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку і звітності, доповіла про виконання фінансового та матеріально-технічного забезпечення за 2013 та 9 місяців 2014 року.

Володимир Сушко - завідувач сектору матеріально-технічного та господарського забезпечення, організації діяльності служби судових розпорядників, доповів про господарське забезпечення судів області за 9 місяців 2014 року в порівнянні з 2013 роком.

В ході наради голови та керівники апаратів судів, доповіли про проблемні питання, які виникають в організації роботи суду та надали свої пропозиції щодо оптимізації роботи.

По завершені наради Ігор Андрієчко подякував присутнім за розуміння та злагоджену співпрацю.