flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оксана Рибак взяла участь у круглому столі щодо презентації аналізу бізнес-процесів судів

09 листопада 2021, 16:08

З 5 жовтня 2021 року введено в промислову експлуатацію окремі підсистеми Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, зокрема "Електронний кабінет", "Електронний суд" та підсистему відеоконференцзв'язку. Вказане стало можливим, оскільки 16 грудня 2020 року Верховна Рада України підтримала поетапне запровадження Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Разом з тим подальше запровадження інших підсистем та вдосконалення тих, що вже працюють, потребує глибинного вивчення процесів побудови роботи суду, подальшої їх реорганізації та напрацювання заходів з підвищення ефективності діяльності судів.

Програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Нове правосуддя" на замовлення Державної судової адміністрації України проведено аналіз бізнес-процесів судів та підготовлено рекомендації щодо їхнього вдосконалення. Результати представлено на круглому столі, який відбувся в онлайн-режимі 04 листопада 2021 року та на який було запрошено начальників територіальних управлінь ДСА України.

Участь у заході взяла начальник управління Оксана Рибак.

Пресслужба ТУ ДСА України в Івано-Франківській області