flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь в круглому столі на тему "Оптимізація системи судів в Україні на шляху до 2022: перші результати та наступні кроки"

31 серпня 2021, 16:47

31 серпня 2021 року  начальник управління Оксана Рибак взяла участь в круглому столі на тему: "Оптимізація системи судів в Україні на шляху до 2022: перші результати та наступні кроки", який відбувся в режимі відеоконференції.

Захід організовано Проектом ЄС "Право-Justice". Учасниками та доповідачами круглого столу були народні депутати, представники Вищої ради правосуддя, очільники Ради суддів України та Державної судової адміністрації України, представники державних органів влади України та міжнародні експерти.   

Під час заходу обговорювалися проміжні результати підготовки законопроекту про зміну системи місцевих судів на території України у зв’язку з проведеною адміністративно-територіальною реформою, оприлюднювалися критерії та методології реорганізації системи судів. Також міжнародними експертами представлений огляд міжнародного досвіду  оптимізації системи місцевих загальних судів на прикладах Фінляндії, Литви та Швеції.

 

Пресслужба ТУ ДСА України в Івано-Франківській області