flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено підсумкову нараду щодо організаційного та фінансового забезпечення місцевих загальних судів Івано-Франківської області за І півріччя 2021 року

12 серпня 2021, 16:12

12 серпня 2021 року Територіальним управлінням ДСА України в Івано-Франківській області проведено  підсумкову нараду з керівниками апаратів місцевих загальних судів області на тему: «Підсумки організаційного та фінансового забезпечення судів Івано-Франківської області за І півріччя 2021 року».

          Начальник управління Оксана Рибак провела порівняльний аналіз організаційного та фінансового забезпечення місцевих загальних судів Івано-Франківської області за 2020 – перше півріччя 2021 року, довела до відома присутніх інформацію про стан забезпечення судів приміщеннями,  кадровим забезпеченням, а також  наголосила на раціональному на ефективному використанню бюджетних коштів. Заступник начальника управління Ігор Андрієчко виступив з доповіддю щодо здійснення тендерних закупівель у І півріччі 2021 році, претензійно-позовної роботи, стану інформатизації в судах області. Під час наради також були обговорені проблемні питання, пов’язані з низькими показниками фінансування діяльності судів 2021 році, зокрема щодо виплати заробітної плати працівникам судів, дефіциту видатків на забезпечення судочинства необхідними матеріалами та послугами зокрема на придбання енергоносіїв, поштових марок, конвертів, паперу, оплату поштових послуг тощо.

          Участь у заході також взяв начальник ТУ ССО у Івано-Франківській області Маланій А.Г., який провів підсумки діяльності очолюваної ним Служби за І півріччя 2021 року.

В ході наради піднімалася низка проблемних питань, що виникають в роботі судів,  обговорювалися шляхи їх вирішення для  створення сприятливих умов для здійснення судочинства в умовах критичного фінансування судової влади, поширення пандемії та реформування.

По завершенні спільної наради висловилися слова подяки всім присутнім за проведену роботу та розуміння.

 

Пресслужба ТУ ДСА України в Івано-Франківської області