flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обговорення доцільності діяльності ТУ ДСА України

07 червня 2021, 09:05

07 червня 2021 року відбулася робоча зустріч Голови Ради суддів України Богдана Моніча з начальниками територіальних управлінь та представниками місцевих загальних судів Івано-Франківської,  Київської,  Кіровоградської,  Луганської,  Львівської, Миколаївської та Одеської областей  щодо доцільності діяльності територіальних управлінь Державної судової адміністрації України. 

Начальник ТУ ДСА України в Івано-Франківській  області Оксана Рибак виступила з доповіддю щодо організаційного та фінансового забезпечення місцевих загальних судів Івано-Франківської області за 2016-2020 роки, довела до відома учасників заходу інформацію про стан забезпечення судів приміщеннями, поштовими марками, оргтехнікою, енергоносіями, кадровим забезпеченням тощо. Також зупинилася на діяльності підвідомчого їй управління та обсяг робіт, які виконуються працівниками управління.

Голова Івано-Франківського апеляційного суду Богдан Гриновецький у своєму виступі наголосив про недоцільності передачі функцій територіальних управлінь до судів, в тому числі і до апеляційних. Голова Івано-Франківського міського суду Тарас Антоняк також відзначив про відсутність потреби передачі функцій територіальних управлінь до судів, однак наголосив на необхідності здійснення контролю щодо розподілу коштів між судами та прозорості прийняття рішень про матеріально-технічне забезпечення.  

 

Пресслужба ТУ ДСА України в Івано-Франківській області