flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь у заходах присвячених 30-й річниці створення господарських (арбітражних) судів

04 червня 2021, 11:19

04 червня 2021 року з нагоди 30-ї річниці створення господарських (арбітражних) судів України в Господарському суді Івано-Франківської області відбулися урочисті збори. Привітати працівників Феміди завітали Голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук, очільник міста Івано-Франківська Руслан Марцинків, керівники судових та правоохоронних органів Прикарпаття.

У заході взяла участь також начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в  Івано-Франківській області  Оксана Рибак та відзначила неабиякий внесок господарських судів в розвиток та функціонування національної економіки. Оксана Рибак побажала суддям та працівникам апарату суду плідної роботи, успіхів у зміцненні законності та забезпечені верховенства права, нових здобутків у професійній діяльності в ім'я процвітання України.

 

Також начальником управління було вручено грамоти та подяки кращим працівникам Господарського суду Івано-Франківської області  за сумлінну та бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності та з нагоди 30-ї річниці утворення господарських (арбітражних) судів

Пресслужба ТУ ДСА України в Івано-Франківській області