flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання з пожежної безпеки

28 вересня 2018, 08:43

27 вересня 2018 року за сприянням територіального управління посадовими особами аварійно-рятувального загону спеціального призначення управління державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області проведено навчання для відповідальних осіб місцевих загальних судів та територіального управління за пожежну безпеку.

Навчання складалось з 2 частин: теоретичної та практичної. Під час лекції слухачі ознайомились з основами пожежної безпеки, національним законодавством у сфері пожежної безпеки, правилами використання первинних підручних засобів пожежогасіння та ін.

На практиці кожен з учасників випробував в дії порошкові та вуглекислоті вогнегасники, спільно оглянули службовий пожежний автомобіль, були активними учасниками гасіння штучно створеної локальної пожежі на спеціалізованому майданчику на території стадіону аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

У підсумку кожен з учасників здобув теоретичні знання та оволодів першочерговими навичками як діяти під час виникнення пожежі. Такого роду заняття є пізнавальними, корисними, такими що в першу чергу запобігають завданню шкоди життю і здоров’ю людей, також знищенням, пошкодженням матеріальних цінностей та інвентарю.