flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сучасні комунікативні технології у співпраці із мас-медіа

27 лютого 2018, 17:01

27 лютого 2018 року на базі Центру судової комунікації Івано-Франківської області відбувся практичний семінар на тему «Сучасні комунікативні технології у співпраці із мас-медіа» для керівників прес-служб і відділів зв’язків із громадськістю, прес-секретарів установ та організацій.  

Семінар організований обласною організацією Національної спілки журналістів України за сприяння Українсько-канадського проекту підтримки судової реформи в Україні та Офісу уповноваженого з питань федеральних судів Канади.

В даному заході взяли участь начальник територіального управління- Оксана Рибак, голова обласної спілки журналістів Лілія Боднарчук,  координатор комунікаційного напряму українсько-канадського проекту підтримки судової реформи Дмитро Шинкарук. секретар Національної спілки журналістів України Вікторія Плахта, а також прес-секретарі деяких місцевих судів області, керівники прес-служб установ, організацій  і підприємств області та керівники провідних мас-медіа Івано-Франківщини.

Під час семінару надавалися практичні рекомендації щодо налагодження зв’язків й ефективної взаємодії зі ЗМІ, надання мас-медіа і журналістам необхідної інформації, а також обговорювалися питання місця соціальних мереж у комунікації прес-служб із ЗМІ, встановлення формальних і неформальних стосунків із ЗМІ, особливості роботи прес-служб у судовій системі.   

Спікери та учасники семінару наголосили на важливості проведення таких заходів для налагодження комунікації між прес-службами та ЗМІ.