flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Покращення рівня доступності правосуддя для людей з інвалідністю

21 грудня 2017, 17:12

21 грудня 2017 року о 10.00 год  начальник ТУ ДСА України в Івано-Франківській  області – Оксана Рибак взяла участь в семінарі  на тему: «Покращення рівня доступності правосуддя для людей з інвалідністю», який відбувся в конференц залі  Івано-Франківського міського суду.

Участь у заході взяли голова апеляційного суду Івано-Франківської області Богдан Гриновецький, голова Івано-Франківського міського суду Тарас Антоняк, голова правління громадського фонду «Право і Демократія» та керівник проекту «Покращення рівня доступності правосуддя для людей з інвалідністю» Андрій Бурий,  а також експерти та тренери проекту.

Метою навчальної програми було покращення рівня навиків спілкування та роботи працівників суду із людьми з інвалідністю. Учасники семінару обговорювали питання комунікативно-психологічних особливостей взаємодії із людьми з інвалідністю, а також необхідності приведення у відповідність приміщень суду для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення.

Захід проводився в рамках реалізації проекту «Покращення рівня доступності правосуддя для людей з інвалідністю» , який здійснюється за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках програми «Нове правосуддя».