flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся семінар з оптимізації діяльності Державної судової адміністрації України та її територіальних органів

18 липня 2017, 15:37

                17-18 липня на теренах Прикарпаття в м. Яремче за участю проекту Ради Європи «Підтримка впровадження судової реформи в Україні» відбувся семінар з оптимізації діяльності Державної судової адміністрації України та її територіальних органів.  

                В даному заході взяли участь Голова Державної судової адміністрації України  Холоднюк Зеновій Васильович та керівники структурних підрозділів ДСА України, керівники територіальних управлінь ДСА України, Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Корчак Наталія Миколаївна, заступник голови Івано-Франківської ОДА Гладій  Василь Іванович та перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради Савка Марія, голова Апеляційного суду Івано-вської області Гриновецький Богдан, представник Рахункової палати України Кірпічова Світлана, представники Національного агентства України з питань державної служби Заболотний Андрій та Іголкін Сергій. Доповідачами на семінарі були також представники та експерти Ради Європи Ліліт Данегян, Крістін Саргсян, Олена Литвиненко, Франческо Контіні, Андрій Кавякін.

                Під час проведення семінару обговорювалися питання діяльності Державної судової адміністрації України та її територіальних органів у світлі нового законодавства України щодо судоустрою, підводилися підсумки роботи Державної судової адміністрації України та її територіальних органів за перше півріччя 2017 року та обмінювалися думками щодо способів оптимізації діяльності Державної судової адміністрації України та її територіальних органів відповідно до стандартів та рекомендацій Ради Європи щодо організації роботи судових інституцій.

                За результатами заходу на основі стандартів та рекомендацій Ради Європи учасниками заходу запропонований покроковий план дій з оптимізації діяльності Державної судової адміністрації України та вдосконалення її взаємодії з судами та іншими судовими інституціями.