flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прикарпаття відвідав Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець

17 лютого 2023, 10:56

17 лютого 2023 року з громадськістю Івано-Франківщини зустрівся Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець. Робоча зустріч відбулася в приміщенні Університету Короля Данила. Участь у заході взяла начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області Оксана Рибак.

Під час заходу порушувалися питання дотримання прав людей в області, зокрема в місцях несвободи, прав внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців, родин військовополонених та інших питань. Дмитро Лубінець також відрекомендував Представника Уповноваженого ВРУ з прав людини в Івано-Франківській області Євгенію Мнишенко і представив структуру Секретаріату.

Слід відзначити, що працівниками Департаменту з питань реалізації національного превентивного механізму спільно з представниками громадськості 16 лютого 2023 року здійснено відвідування Рогатинського  та Тисменицького районних судів Івано-Франківської області. Під час зустрічі було обговорено результати відвідувань та рекомендації щодо вирішення проблемних питань.

 Пресслужба ТУ ДСА України в Івано-Франківській області