flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено спільну нараду щодо організаційного та фінансового забезпечення місцевих загальних судів Івано-Франківської області

22 грудня 2022, 15:18

22 грудня  2022 року  Територіальним управлінням ДСА України в Івано-Франківській області  в режимі відеоконференції проведено спільну нараду з керівниками апаратів судів області щодо організаційного та фінансового забезпечення в умовах військового стану.

Під час наради начальник територіального управління Оксана Рибак  висвітлила питання що стосуються поточного стану фінансування місцевих загальних судів у 2022 році,  зокрема   щодо виплати заробітної плати працівникам судів, дефіциту видатків на забезпечення судочинства необхідними матеріалами та послугами тощо.

 Заступник начальника територіального управління Ігор Андрієчко  висвітлив питання модернізації захищеної телекомунікаційної мережі судів, зокрема щодо поетапного налаштування засобів криптозахисту у кожному суді. Також довів до учасників наради стан забезпечення судів  поштовими марками, папером, оргтехнікою, енергоносіями.

Були також обговорені проблемні питання, пов’язані із забезпеченням безперебійної роботи судів в умовах військового стану, в тому числі  при відключенні електроенергії тощо.

 

Пресслужба ТУ ДСА України в Івано-Франківській області