flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СЛУЖБА СУДОВОЇ ОХОРОНИ ПРИКАРПАТТЯ НА ПРЕЗЕНТАЦІЇ ІННОВАЦІЙНОЇ ПРОГРАМИ, СПРЯМОВАНОЇ НА РОЗВИТОК РІДНОГО МІСТА

22 жовтня 2021, 08:49

22 жовтня, відбувся шостий інвестиційний економічний форум «Партнерство і перспектива. Розумне та безпечне місто», до участі в якому запросили начальника територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області Андрій Маланій та заступника начальника Романа Шеленка.

Кожного року тематика Форуму охоплює різноманітні сфери економічного розвитку міста, проте незмінною головною метою завжди залишається покращення інвестиційного клімату та інвестиційної привабливості, впровадження новітніх механізмів економічного зростання.

Основна ціль цьогорічного Форуму - вивчення досвіду реалізації програм SMART-City SECURITY-City в інших містах України та Європи, ознайомлення з можливостями, що надають провідні інтегратори та фірми виробники вищезазначених програм, демонстрація потенціалу міста в сфері безпеки та ознайомлення з проєктом «Безпечне майбутнє» в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020.

Захід об’єднав представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, делегацій з міста Харків, Люблін (Республіка Польща) та Бая-Маре (Румунія). Партнерами форуму є Міністерство цифрової трансформації України, НАЗК, Всеукраїнська ініціатива “Smart City UA”, а також інтегратори всеукраїнського рівня: представники компаній “ECCO”, “Konica Minolta”, “Bosch”, “Київстар”.

Рухаємось вперед до безпечного міста майбутнього!

Професійність! Пильність! Безпека правосуддя!