flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч із судовими волонтерами - студентами-правниками Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

27 листопада 2023, 17:00

В понеділок 27 листопада, в Івано-Франківському міському та Івано-Франківському апеляційному судах відбулася зустріч із судовими волонтерами - студентами-правниками Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Майбутні юристи зустрілися із головами апеляційного та міського судів Богданом Гриновецьким та Наталією Деркач .

Під час динамічної зустрічі, обидві сторони провели жваве спілкування - студенти розпитували про роботу судів та цікавились майбутнім потенційним працевлаштуванням. Судді ж у свою чергу розповідали про можливості та набуття досвіду для тих майбутніх юристів, які в подальшому вирішать працевлаштуватися на роботу до суду.

Окрім того, на зустрічі були також присутні керівники апаратів вищезазначених судів, керівник апарату Івано-Франківського міського суду Володимир Оліяр, та керівниця апарату Івано-Франківського апеляційного суду Оксана Розвадовська. Які ділилися зі студентами-волонтерами враженнями про їхню волонтерську роботу.

Після завершення спілкування, студентам вручили волонтерські бейджі та футболки "Я твоя допомога у суді", щоб під час подальшої їхньої роботи, іншим відвідувачам судів було зрозуміло, до кого вони можуть звернутися по допомогу чи консультацію.

Довідково: Робота судових волонтерів спрямована на сприяння в наданні допомоги відвідувачам суду та розвиток й самореалізацію студентів. У ролі волонтерів виступають студенти-правники Прикарпатського національного університету.

  За інформацією Пресслужби Івано-Франківського міського суду