flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У м. Івано-Франківську відбувається інтерактивний семінар для суддів-спікерів та прес-секретарів судів Івано-Франківської області «Комунікаційна система суду»

09 лютого 2018, 14:29

8-9 лютого 2018 року начальник ТУ ДСА України в Івано-Франківській області Оксана Рибак бере  участь у інтерактивному семінарі для суддів-спікерів та прес-секретарів судів Івано-Франківської області на тему «Комунікаційна система суду», що відбувається в м.Івано-Франківську. Вказаний захід  відбувається за сприяння україно-канадського Проекту підтримки судової реформи, Ради суддів України та Національної школи суддів України.

В якості тренерів виступають є Сасевич Олександр Михайлович – суддя Львівського окружного адміністративного суду, голова Комітету з комунікації Ради суддів України, Какауліна Ольга Вікторівна – головний спеціаліст Прес-служби органів суддівського самоврядування, сертифікований бізнес-тренер, автор тренінгів з комунікації.  

У ході семінару судді  та прес-секретарі судів розглянуть питання щодо організації комунікаційної діяльності суду, ролі, завдань та сфери відповідальності голови суду, судді-спікера та прес-секретаря у спілкуванні з представниками мас-медіа, а також зосередять увагу на комунікаційних інструментах в роботі суду. Учасники семінару вивчатимуть питання щодо ефективного проведення прес-брифінгу в умовах медіа кризи, використання соціальних медіа в роботі суду, практику запису інтерв’ю на камеру тощо.

Семінар покликаний сприяти реалізації та розвитку комунікаційної стратегії судової влади України, зокрема забезпечення прозорості діяльності судової влади, підвищення рівня її авторитету і довіри громадян до правосуддя загалом.