flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Очільники органів та установ системи правосуддя відвідують з робочим візитом Прикарпаття

06 квітня 2023, 12:40

В рамках Ініціативи «Модельний суд» триває робочий візит очільників та представників органів системи правосуддя, який організовано Проектом ЄС «Право-Justice».

 

До складу делегації увійшли: Голова ВРП Григорій Усик, Голова ДСА України Олексій Сальніков, Голова Ради суддів України Богдан Моніч, Голова етичної ради Лев Кишакевич, т. в. о. Голови Служби судової охорони Віктор Мороз, головна міжнародна експертка Проєкту ЄС «Право-Justice» Анна Адамська-Галлант.

 

05 квітня 2023 року керівники органів судової влади відвідали Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області, Івано-Франківський апеляційний суд, Івано-Франківський міський, Долинський та Тлумацький районні суди Івано-Франківської області.

 

06 квітня 2023 року в м.Івано-Франківську заплановано також проведення конференції «Спроможність судового адміністрування: від європейського досвіду до української реалізації», у межах якої відбудеться презентація нової фази Ініціативи «Модельні суди», що реалізується Проєктом ЄС «Право-Justice» у співпраці з Державною судовою  адміністрацією України, а також будуть підведені підсумки попереднього періоду її реалізації.

 

Нагадаємо, що Ініціатива «Модельні суди» Проєкту ЄС «Право- Justice» спрямована на імплементацію низки модельних рішень у сфері судового адміністрування, зокрема – підвищення клієнтоорієнтованості судів, забезпечення належної безпеки суддів, працівників апарату та відвідувачів судів, а також вдосконалення кадрової політики та організації робочих процесів в судах.

 

Пресслужба ТУ ДСА України в Івано-Франківській області